Mасла Shell Rimula за тежконатоварени дизелови двигатели

Разгледайте серията ни от продукти, предоставящи защита, или използвайте лесния ни инструмент Shell LubeMatch, за да намерите подходящото масло за своето превозно средство.

Употребата на подходящо масло не само предпазва и удължава живота на двигателя и подобрява производителността на вашия камион, но също може да Ви помогне да спестите от поддръжка и разход на гориво. Открийте най-подходящото масло за вашата техника.

 

Shell Rimula R6 LME 5W-30

МИНИМУМ РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА / НИСКИ EМИСИИ / ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО. Rimula R6 LME се отличава с произведен по специална технология ефективен пакет Low-SAPS добавки, чиито ефект е допълнен с въвеждане на нов противоизносен комплекс. Защитната способност на пакета се активира допълнително с използване на нисковискозно синтетично базово масло.

Shell Rimula R6 LM 10W-40

МИНИМУМ РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА / НИСКИ ЕМИСИИ. Синтетично масло за тежко натоварени дизелови двигатели. Rimula R6 LM Energised Protection се отличава с “Low-SAPS” добавки произведени по специална технология, чиито ефект е подсилен с въвеждане на нов противоизносен комплекс. Защитната им способност се активира допълнително с използване на синтетично базово масло, което осигурява дълъг живот на системата двигател – масло.

Shell Rimula R6 M 10W-40

Минимум разходи по поддръжка. СИНТЕТИЧНО МАСЛО ЗА ТЕЖКО НАТОВАРЕНИ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ. Shell Rimula R6 M се отличава c комбинация от многофункционални добавки, произведени по усъвършенствана технология и синтетично базово масло.

Shell Rimula R6 MS 10W-40 (E7/LDF-3)

Синтетично масло за тежко натоварени дизелови двигатели. Минимум разходи по поддръжка. Shell Rimula R6 MS се отличава с комбинация от многофункционални добавки, произведени по усъвършенствана технология и синтетично базово масло. Тази комбинация се адаптира към различните условията на шофиране и осигурява много висока защита.

Shell Rimula R5 Е 10W-40

СЪХРАНЯВАНЕ НА МОЩНОСТ. Полусинтетично моторно масло за тежко натоварени дизелови двигатели. Rimula R5 E използва специална комбинация от високо ефективни добавки, произведени по последна технология, които се адаптират и защитават съвременните двигатели, подложени на различни работни режими.

Shell Rimula R4 L 15W-40

Всесезонно моторно масло за тежко натоварени дизелови двигатели. Shell Rimula R4 L използва последна технология “LOW SAPS” добавки за защита на съвременните двигатели с намалени емисии, подложени на най-тежки условия на работа.

Shell Rimula R4 X 15W-40

Тройна защита. (CI-4/E7/DH-1) Mоторнo масло за тежко натоварени дизелови двигатели. Shell Rimula R4 X съдържа пакет добавки, подбрани да осигурят защита на двигателя и маслото по отношение на три критични направления: Киселинен и корозионен контрол, Ограничено износване, Контрол на отложениятa.

Shell Rimula R3 X

Тройна защита – срещу износване • отложения • прегряване . Всесезонни моторни масла за тежко натоварени дизелови двигатели. Моторните масла Rimula R3 X се отличават с високо ефективна химия на смазване, специално пригодена за защита на двигателя при различни условия на шофиране.

Shell Rimula R3 +

Допълнителна ефективност. Едносезонни моторни масла за мощни дизелови двигатели. Shell Rimula R3 се отличават с доказана химия на смазване, която се адаптира към начина на шофиране и по този начин се постига допълнителна защита на двигателя и помощното оборудване.

Shell Rimula R2 Extra

За двигатели с турбо компресор. Всесезонно моторно масло за дизелови двигатели с тежък режим на работа. Rimula R2 Extra са масла съдържащи пакет от добавки с доказано действие, които реагират на различните потребности във Вашия двигател.