Серията моторни масла Shell Advance за мотоциклети

3.1. The Shell Advance range of bike oilsИзползването на подходящите масла и смазочни продукти за мотоциклети могат да доведат до редица положителни промени, включително по-добра ефективност, защита и надеждност.

Получете повече от своя мотоциклет

Разбирането на двигателя и на това, как да го поддържате, може да се окажат главният аспект, когато става въпрос за ефективност. Почувствайте се като едно цяло с мотоциклета си, който реагира и на най-малкото докосване. Научете как можете да му помогнете да работи с максималния си потенциал.

Защо Shell Advance е най-подходящото масло за вашия мотоциклет

Създадени на базата на технологията RCE и усъвършенствувани на състезателните писти съвместно с екипите на Ducati, маслата Shell Advance са предназначени специално за мотоциклетистите. Специалната рецептура, тестовете и техническите партньорства — това е съчетанието, което осигурява защита на двигателя.

Серия мотоциклетни масла Shell Advance

Използването на подходящото масло е от съществено значение. Продуктовата гама Shell Advance спомага максимално да се възползвате от потенциалните възможности на своя мотоциклет. Тя е предназначена за всички видове мотоциклети и е подходяща за всякакъв стил на каране.  Научете кое е най-доброто за вас и вашия мотоциклет.

Масла за двутактови двигатели

Вижте маслата на Shell от гамата Shell Advance, предназначени специално за защита на двутактови двигатели.

 

Shell Advance VSX 2

Shell Advance VSX 2 — полусинтетично моторно масло за двутактови мотоциклетни двигатели Защитава буталата от износване и намалява емисии на отработилите газове. Притежавате ли мотоциклет с високоефективен двутактов двигател? Тогава се нуждаете от ефективно масло, което осигурява защита и чистота на двигателя, а също така намалява емисии на отработилите газове на всякакви пътища и при(…)

Shell Advance SX 2

Shell Advance SX 2, висококачествено минерално моторно масло за двутактови мотоциклетни двигатели; може да бъде предварително разредено или неразредено. Защитава и почиства двигателя по време на работата му. Карате ли мотоциклет с двутактов двигател всеки ден? Shell Advance SX 2 осигурява много добра надеждна защита и почистване на двигателя, както и понижаване на емисии на отработилите(…)