Новото масло Shell Rimula R4 Х – тройна защита за безупречна работа

На 6 юни от 14:00 часа в хотелски комплекс „Царско Село” се проведе представянето на новия продукт от серията Shell Rimula – Rimula R4X. Представители на Кавен Орбико, макро дистрибутор на Shell Lubricants за България, Македония, Албания и Косово разказаха на своите гости за тройната защита, която предлага новото масло от гамата Rimula, а в последствие гостите имаха възможност нагледно да се уверят в качествата на маслото, представени от организаторите по нестандартен начин.

На представянето на продукта инж. Стефан Стефанов, технически консултант за смазочните продукти и представител на дистрибутора, разказа повече за предимствата на маслата: „Новата Shell Rimula R4 X осигурява още по-добър контрол на окислението, отложенията и киселинния и корозионен контрол на двигателя. Активната технология запазва двигателя в добро състояние за по-дълго и намалява износването на неговите елементи.” „Маслото предотвратява сгъстяването, чрез деспергиране на саждите и предпазва от образуване на отложения върху частите на двигателя. Също така новият продукт Shell Rimula R4X покрива по-високи спецификации на някои производители на оригинално оборудване, сравнено с предшественика си – Rimula R3X.” добави още инж. Стефанов.  

Използването на качествени масла удължава живота на превозното средство и намалява стойността на поддръжката. Гамата масла Shell Rimula дава възможност да изберете нивото на предпазване на двигателя, от което имате нужда по три ключови показателя – контрол на окислението, контрол на отложенията и контрол на износването на двигателя.

Всяка минута престой на превозното средство струва пари. Можете да разчитате на това, че маслата Shell Rimula ще осигурят необходимата защита на двигателя, работещ в екстремни условия. Генерирайте добавената стойност на фирмата си чрез използването на Shell Rimula.