Изтеглени са печелившите от томболата на Кавен Орбико

f1-drivethefutureНа 16 юли 2014г., в присъствието на нотариус, бяха изтеглени печелившите от томболата на Кавен Орбико ЕООД – Drive the Future-Shell Helix Ultra!

Уникалната награда – пътуване в Белгия и Холандия от 22 до 26 август 2014г., включващо посещение на Belgian Grand Prix – кръг от Formula 1 с уникална възможност за достъп до бокса на Ferrari по време на самото състезание, както и среща с Кими Райконен в Амстердам, намери своя получател.

Ексклузивната награда е предоставена от Кавен Орбико ЕООД по случай пускането на пазара на уникалните по рода си синтетични моторни масла Shell Helix Ultra, произведени от базово масло, извлечено от природен газ. Влагането на Shell Pure Plus Технологията позволява на продукта да предложи още по-високи нива на почистване и защита. Тази иновативна патентована технология преобразува природен газ в кристално чисто базово масло, което на практика не съдържа замърсяванията, намиращи се в суровия петрол.

Щастливецът, спечелил голямата награда, ще се наслади на своето FORMULA 1 лято, благодарение на моторни масла Shell Helix Ultra!

СПИСЪК С ПЕЧЕЛИВШИТЕ

ПЕЧЕЛИВШИ НА МОТОРНО МАСЛО  SHELL HELIX ULTRA 5W-40 4L.:

 1. Владислав Здравков Маринов
 2. Илия Олегов Велев
 3. Гено Тонев
 4. Иван Тонев
 5. Виолета Николова Николова
 6. Румен Гинев Велев
 7. Темелко Крекманов
 8. Viktor Lazarov
 9. Светослав Пенчев Казаков
 10. Галина Димитрова Калинова

ПЕЧЕЛИВШИ НА ЧАНТИЧКИ FERRARI:

 1. Венцислав Стоянов
 2. Krassimir Radjov
 3. Вероника Пламенова Ганчева
 4. Даяна Йорданова
 5. Стефан Тодоров Кожухаров

ПЕЧЕЛИВШ НА ГОЛЯМАТА НАГРАДА:

 1. Владимир Величков Денчев