Новини

Shell и BMW задълбочават сътрудничеството си

Първокласните моторни масла на Shell – Shell Helix Ultra и Pennzoil Platinum ще задвижват BMW Motorsport, а горивата Shell V-Power стават високият клас гориво, препоръчвано от автомобили BMW M.

Хюндай препоръчва Shell като предпочитан следпродажбен доставчик на моторно масло за период от още пет години

На 28 януари 2015 г. компаниите Hyundai Motor Company и Shell Lubricants обявиха подновяване на споразумението си за сътрудничество за още 5 години. Shell ще бъде препоръчителният следпродажбен доставчик на моторни масла за всички превозни средства с марката Хюндай в световен мащаб. Моторните масла, произвеждани от Shell, ще бъдат препоръчвани на клиентите и ще са(…)

Изтеглени са печелившите от томболата на Кавен Орбико

На 16 юли 2014г., в присъствието на нотариус, бяха изтеглени печелившите от томболата на Кавен Орбико ЕООД – Drive the Future-Shell Helix Ultra! Уникалната награда – пътуване в Белгия и Холандия от 22 до 26 август 2014г., включващо посещение на Belgian Grand Prix – кръг от Formula 1 с уникална възможност за достъп до бокса(…)

Представяне на нова гама моторни масла Shell Helix на българския пазар

Като представител на смазочни продукти Shell за българския пазар, през месец май 2014 Кавен Орбико ще има удоволствието да представи на своите настоящи и бъдещи клиенти обновеното портфолио на моторни масла Shell Helix. Портфолиото покрива най-новите спецификации на производителите на автомобили, а опаковките са с нов етикет, който изобразява най-важната информация по ясен и ефективен(…)

Новото масло Shell Rimula R4 Х – тройна защита за безупречна работа

На 6 юни от 14:00 часа в хотелски комплекс „Царско Село” се проведе представянето на новия продукт от серията Shell Rimula – Rimula R4X. Представители на Кавен Орбико, макро дистрибутор на Shell Lubricants за България, Македония, Албания и Косово разказаха на своите гости за тройната защита, която предлага новото масло от гамата Rimula, а в(…)